Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.12.2007, 21:59   #285
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nie da sie zrobic tylko testu TA

ale jak pale np. plextorem w Imige burn po wypaleniu nie wysuwam płytki i wtedy normalnie wykrywa ale jak tylko otworze i zamknę to już ja widzi jako DVD-ROM

myślę ze mam coś w systemie nakopane bo dzieje sie tak tylko na płytkach które nagrałem w przeciągu ostatnich 2tyg. (nie ważne jakim palnikiem) i tylko px ma problemy z nimi)

kumpel mi wypalił dziś 3 płytki różnych producentów i wszystko jest normalnie to samo tyczy sie z płytkami nagranymi wcześniej przed tym jak to zauważyłem jak chciałem wczoraj zrobić test TA

jakiś czas temu tez miałem ten sam problem ale wtedy re instalka systemu i re flash biosu pomogło teraz nic nie pomaga

zastanawiam mnie czego to jest wina
Plextor PX-755A\SA\UF-clip.png