Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.12.2002, 16:08   #6
fido2001
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 24.04.2002
fido2001 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Przyjacielu, dobrze prawisz. Mam amplituner Yamahy RX-V620RDS podlaczony do 2x B&W 603 S3, b.dobry kabel z miedzi beztlenowej pracujacy w Be-Wiringu ( nie wiem czy tak sie to pisze ), i jeden z tych gornopolkowych odtwarzaczy DVD Sony, oraz tanszy DVD Yamahy DVD-S520. Caly ten sprzet razem z interkonektami Monstera tworzy zgrana paczke. Oczywiscie posiadam PinkFloydow - plyte o ktorej wspomionasz - AudioCD-DTS zkompilowana 2 oryginalnej 8-sciezkowej angielskiej wersji Q8 ( Q8-TO-DTS ). Jak na razie slyszalem ta plytke tylko w postaci stereo. Nie stac mnie na razie na kupno pozostalych kolumn. Na pewno nie kupie tonsila, a pewnie dlatego ze slyszalem lepsze kolumny i.... powinienes wiedziec o co mi chodzi. Czego uszy nie slysza, tego duszy nie zal... Mam zamiar dokupic na tyl 2x B&W 602 S3, jako centralny i subwoofer tez cos ze stajni B&W, ale jeszcze nie wiem co, nie zdecydowalem.

Glosniki INSPIRE o ktore pytalem, to zupelnie inna historia. Moja Mama ma TV 16:9 i Sonowke DVD playera - dostala w prezencie na Swieta. Ja potrzebuje tam cos taniego byle by gralo przyzwoicie, tylko do ogladania fimow w surroundzie, Bron Boze do zachwycania sie dzwiekiem....

Natomiast napisze cos teraz co powinienem napisac na poczatku : WITAM BRATNIA DUSZE ! Po za SIDem i "szalonym" Mariusem, jestes trzecia osoba ktora poznalem na tym zacnym Forum ktora potrafi kochac muzyke w taki sposob jak ja...

Pozdrawiam Rafal.