Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.12.2007, 23:23   #37
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Jabba pracuje w Death Star, a tam nie ma świąt
Ależ są ! W sterowni Lasera DS stoi choinka . W Bloku Więziennym są lepsze posiłki (dwa suchary zamiast jednego), Vader kolęduje .

Dziś zresztą rozpoczął się okres "wigilijny". Wigilię miała Redakcja HoloInfoPogramu. Jabba się nie załapał, bo ze szturmowcami "obrabiał" program M2. W sumie szkoda, bo Oficer Jabba wścibski jest i pewnie by tam polazł. Ale musiałem dziś zrobić dobry uczynek i pocieszać Królewnę... Brzydki prezent Jej na Święta zrobiono, oj brzydki. Szkoda dobrej dziewczyny i porządnej Koleżanki.
18 grudnia będzie Wigilia w największej Śluzie Death Star. Poczęstunek i opłatki. Jutro zaś 45 lecie Death Star oddział Breslau !!! od Tylu już lat walczymy na chwałę Imperium. . Z tej okazji na pokładzie śluzy parkingowej odbędzie się odsłonięcie szturmowca - krasnala . Nie będzie mnie tam, bo mam wiele innych zajęć w rodzinnej Bazie.

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post