Dyskusja: Final Fantasy XIII
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.12.2007, 18:44   #4
Burt
Precz z internetem

Data rejestracji: 20.10.2005
Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
... ładne FMV, reszta to jakieś głupoty i "kosmosy z mieczami". Typowy japoński mainstream.

Ostatni 'fajnal' to był FF9 (od biedy FFX). Reszta to jakieś smrody po starych systemach. SE, sukcesywnie niszczy niemal wszystkie swoje flagowe tytuły. żal po prostu. Po tysiąckroć wolę 'Wieśmina'. Nie dość, że nie ma w nim gejów to jeszcze nasz, Polski madafaka i słowiańskie chałupki. Szkoda, że nasi nie mają takiego budżetu.

Nie to, żebym nie lubił jRPG, ale po prostu mam dość tego infantylizmu, narastającego pedalstwa i odtwórczości. Może nie jestem tolerancyjny (z czego się cieszę), może się starzeję (z tego już mniej ;]), ale są jakieś granice dobrego smaku...
"Narastające pedalstwo" takiego określenia w grach jeszcze nie słyszałem.

Nie jestem fanem konsol, ale gierka fajnie wygląda.I tutaj widać tą rzadką wyższość pada nad myszką, bo nie wyobrażam sobie grać w to na klawiaturze i myszce.