Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.12.2007, 16:02   #7
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
ja bym mu tak nie mieszał, ..............
a musisz przyznac, ze przesiadka z C410 (jedno wykastrowane jajko) na jakikolwiek CD (dwa jaja) da skok wydajnosci

......
I nie mieszam i nie probuje dolowac.

Stwierdzam fakty.
O wymianie procka napisalem, CD daje sie wymienic na C2D bo ma taka samo podstawke i taktowanie a plyta rozpoznaje procesor.
Ale - jak kupuje lapka, to chce zeby byl w minimalnym choc stopniu nowoczesny - nie z poprzedniej epoki (laptopow)

A glowny motyw mojej wypowiedzi jest taki, ze nigdy, nikt, nikomu nie robi dobrze nie chcac nic w zamian. Na ogol i prawie zawsze, jest tak, ze chca nas okantowac
A MM ma to opacowane do szczegolu - tak, ze mamy wrazenie ze daja nam to za darmo i jeszcze doplacaja.
A wystarczy chwila zastanowienia emocje w takim wypadku zostawmy w przecowalni.
TO MY ROBIMY IM LASKE< KUPUJAC STARY< NIESWIEZY TOWAR!!!!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post