Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.12.2007, 10:52   #4033
punisher
Guru

Data rejestracji: 14.05.2005
punisher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez DanielP Podgląd Wiadomości
A skad wiesz ze plytki pojda do kosza ?
MOSER BAER to chyba niezla fabryka, kiedys mialem TDK od nich i byly rewelacyjne! No ale nie wiem jak z tymi AXE.
A ostatnio kupilem Verbatimy i sa tragiczne (jak na Verbatimy oczywiscie).
A pytam w napedach, bo mnie interesuje jak te plytki nagrywaja BenQ, a nie np. Liteony
Kiedyś... Jak tylko po tym będziesz oceniał płyty to proszę bardzo, twoja sprawa kolego. Chcesz to kupuj nikt ci nie broni. Według mnie już sama cena mówi, że nie będzie to nic ciekawego. Podniecasz się tak bardzo, zaczynasz w dwóch starych wątkach i na dodatek, nie tu gdzie powinieneś. Sam potwierdzę, że kiedyś TDK od MBI były naprawdę świetne. Pokaż nam swoje testy nagranych płyt verbatim. Może po prostu źle je oceniasz?? powtórzę po raz kolejny, że ocena po procentach w NCDS nie zawsze się sprawdza. Ską ta twoja "tragiczność" a może tylko trafiłeś na złą partię płyt tego producenta, co na pewno przytrafiło sie każdemu.Może trafiłeś na verby z fabryki TY, a rzeczywiście są słabe. Kup verby MCC004 i zobacz jak się palą. Kup też parę AXE wypal coś na nich zobacz i oceń. Tylko mam prośbę podziel się z nami swoimi doświadczeniami, nawet jak słabo wypalą się te AXE ku przestrodze dla innych.