|
czolem,
ja mam MP3 cdplayera firmy Rio, a nazywa sie to dokladniej Rio Volt. Uzywam juz od dwoch lat i sie zepsuc niechce, bo gdyby sie zepsul to bym sobie kupil o dwa modele nowszy, tez firmy Rio, ale z wbudowanym radiem. Na dwoch w pelni naladowanych paluszkach potrafie w szkole pomiedzy klasami czy w wolnej chwili przed komputerem tydzien sobie sluchac. Non stop to chyba 12 godzin chodzi na jednym secie bateri, sam niemialem okazji tak go wyprubowac. W plecaku po miescie jeszcze ani razu mi nieprzeskoczyl, w samochodzie tez nic. Ostatnio zaczolem nagrywac na kompakty 800mb, czyli overburning. Odgrywa wszystko bez problemu. CD player przychodzi z pilotem na kabelku, co przynajmniej mi ulatwia zycie, i majac CDplayer w plecaku i chcac zmienic piosenke nie trzeba sciagac plecaka w zatloczonym tramwaju, a na 800mb kompakcie zawsze sie zdarzy cos co chcialo by sie ominac. CDplayer ma wiele funkjci odgrywania piosenek (raz po raz, czy tez biega po kompakcie i wybiera bez kolejnosci, i wiele innych), ma tez wbudowany equilizer gdzie mozna sobie podkrecic basy czy ostrosc, sa tez do wyboru Rock, Classic, etc.
Podsumowujac moj wpis, Rio Volt MP3 CDplayer sluzy mi juz od dlugiego czasu i jeszcze sie niezawiodlem (odpukac). Za okazjonalne bledy przepraszam.
shuma02
|