Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.12.2007, 20:43   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
właśnie oglądam Philipsa HQ6645 - ciekawy sprzedawca mało komentarzy coś ma

http://allegro.pl/item283338462_elec...warancja_.html

kabelek, wiadomo, wygodny nie jest, ale cena do przejścia

HQ6675 to chyba to samo, tylko z akumulatorem?

http://allegro.pl/item278801258_gola...latorowa_.html
wznawiam pytanie, bo siostrzeńcowi pod choinkę chcę kupić (ci co mnie znają, to wiedzą, że maszynki do golenia nie potrzebuję i to nie dla tego żebym był kobietą )

małolat ma zarost jak Rumcajs, jeszcze kilka lat i pod oczy mu podejdzie, ale się goli, na delegacje nie jeździ, w windzie lub korku też się golić nie musi, więc pomyślałem, że kabelkowa golarka mu wystarczy...

co myślicie? szybko!!!
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post