Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.12.2007, 11:37   #2
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Matizy jak Matizy Faktycznie są tanie.

Uważałbym na gaz. W klubie Polo w którym jestem odsetek ludzi posiadających gaz w aucie to zaledwie kilka procent! Tam siedzą ludzie, którzy na prawde znają się na autkach. Od pasjonatów przez ludzi pracujących w ASO VW po miłośników opisujących swoje doświadczenia.
Gaz to zabójstwo dla auta. To prawda, że niektóre auta dobrze to znoszą, ale zagazowaniu autka mówie stanowczo NIE!

Matizy i tak mało palą ich moc nie jest wielka i dodając do tego gaz-jest to dla mnie bez sensu.

Puknięcie w tylnej klapie w jednym Matizie którego podałeś jest zerowym praktycznie problemem. Nową klape można znaleźć jakby co za niewielkie pieniądze, a znajomy blacharz wyklepie to za grosze+ewentualny koszt farby. Wgniecenie jest, że tak powiem w dobrym miejscu.

Wejdź sobie na otomoto.pl i wpisz jakby co POLO i przedział cenowy który Cie interesuje.

Mieszkasz we Wrocławiu z tego co widze. Całe południe to zagłębie motoryzacji. 70% klubu Polo tam siedzi. W razie czego też możesz wejść na forum, znaleźć ludzi. Na pewno Ci pomogą. Je niestety jestem z Torunia. Troche daleko...

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post