Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.12.2007, 10:42   #2426
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez s_tuden_t Podgląd Wiadomości
trochę mi się premiera piratów odłożyła w czasie ale w końcu dzisiaj obejrzałem.
dla bomba! film trwa 2h30min i przez większość czasu jest akcja, bardzo fajna akcja i świetne zdjęcia.
fabuła troszkę zawikłana i jeden wątek kończy się nieco zaskakująco. wyobraźnia reżysera sprawia, że momentami film nieco podchodzi już pod bajkę ale ogólnie ujmując to bardzo fajna imo kontynuacja!
ocena, mocne 8/10
S_tuden_t!!! Ja uwielbiam takie bajki! Do tego te krajobrazy, Karaiby...oj...

mam takie marzenie - pojechać na Karaiby, niech to nawet Kuba będzie ale chętniej Dominikana...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post