Dyskusja: VERBATIM DVD+R x16
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.12.2007, 13:15   #821
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@slawekj

czasami tak bywa tylko nie zawsze sie Pioneerem da testować

bo na jednej NCDS sie da na innej znów sie nie da

co do Litka owego czasu miałem LiteOn SOHW-1653S i bylem zadowolony ale obecnie to Litki mnie nie przekonują niczym żeby je kupić

kazdemu polecam natomiast http://www.allegro.pl/item285832030_..._fvat_wwa.html
cross na Benq i można palić do woli

Brać póki jeszcze są

@slawekj ja zmierzam do tego ze mimo tego ze Benq w moim wypadku 1655 jest starym palnikiem to nowym Liteonom daleko mu do niego w kwestii zapisu