Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.12.2007, 20:01   #1746
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
@andrzej a myślałeś o swifcie? za 7tysiaków da sie kupić z 99r a w/g mnie samochód o wiele lepszy od matiza

edit gdyby mnie nie przycisło z kasa to bym właśnie swifta kupił ale ax też daje rade
hmm.. sam nie wiem.. Rzuciłem okiem na Allegro i dość przyjemne autko, chociaż na pewno wizualnie bardziej podoba mi się Matiz. Ale też silnik 1,3 robi swoje i do tego samochód (przynajmniej z opisu) dość ekonomiczny..

Ale też Suzuki zawsze - być może niesłusznie - kojarzyło mi się z dość częstymi awariami i drogimi częściami..

Swego czasu myślałem o jeszcze jednym samochodzie - Toyocie Celice z ok. 90 roku (V bodajże generacji). Celici zawsze mi się podobały i docelowo taki samochód będę miał (tylko, że z tych nowych), ale trochę bałbym się kupować kilkunastoletnie auto. Nawet Toyotę.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post