Cytat:
Napisany przez Patrix
...
snip nie strzelił mojej ceny maksymalnej (wpisanej oczywiscie w snipie)
poza tym tu też nie masz racji bo gdyby snip strzelił moją kw. maksymalną to byłaby ona zarejestrowana na allegro (max. kw. snipa = max. kw. allegro) a tymczasem on przebił cene tylko o 2,50zł
nie można sobie _stwierdzić_ czy osiąga CM czy nie gdy się nie strzeli - a gdy juz sie to zrobi nie da sie tego cofnąć. Snip tego nie wie jaka jest CM.
|
Jeszcze raz cytat ze z pomocy snip'a
Cytat:
Snip licytuje od razu Twoją maksymalną kwotę, ale to nie oznacza, że tyle zapłacisz za wygrany przedmiot. Wszystko zależy od oferty drugiej co do najwyżej licytujących osób oraz od rodzaju aukcji tak, jak przy normalnym licytowaniu.
|
Więc wg. mniej jeżeli licytuje maksymalną kwotę to wie czy osiąga ona CM a później schodzi z ceną w dół aby osiągnąć najniższą ale wygrywającą...
Szkoda, że nie mam akurat żadnego starego maila od allegro w którym jest np. tak - cena maksymalna 100zł (cena którą wpisałem w snipie) cena końcowa za którą kupiłem 88zł i dalej wg. mnie oznacza to, że snip korzysta z allegrowego WebAPI, bo ręcznie licytując nie jesteś wstanie tego zrobić bo jak dasz 100zł to już tego nie cofniesz tak jak sam napisałeś...