Cytat:
Napisany przez ciekawyswiataa
ehhh.... wy nie macie sie czego czepic... po co piszecie jak i tak nie wiecie. kazdy ma po 20 tysiecy postow w tym 15 tysiecy to "byle jakie plyty". Przeciez pisalem ze to nie wina plyt. Nawet jakby ktos napisal ze ma nagrywarke w pol zlamana i napisal ze mu nie wypala to zapewne pojawilaby sie odpowiedz:
"stawiam ze to przez gowniane plyty".
Czy te inne firmy placa wam za pisanie bzdur o tanszych plytach? Nie wiem czy mam takie za***iste szczescie czy wy za***istego pecha ale ja zadnych problemow nie mialem nigdy. Jedna na 100 plyt byla wadliwa
lol...
|
i w 15 tysiącach przypadków okazywało się to przyczyną faktyczną
i np. w logu masz takie coś: Sense Key: 0x05 (KEY_ILLEGAL_REQUEST), co pozwala wyciągać takie wnioski
to są nasze tylko przypuszczenia, a nie coś czego masz się trzymać jak wyroczni..
Twoja sytuacja nie jest normalna.. mało komu przyszłoby powiązać niewypalanie płyt z kartą sieciową czy dźwiękową! nikt wróżką nie jest
aaaa.. i nikt mi nie płaci... niestety...
i nie w ten sposób, jak Ty to robisz kolego mierzy się "za***istość" płyt....
sporo przed Tobą jeszcze
zrób parę testów, albo poszukaj ich na forum czy całym cdrinfo.. zobaczysz jak się mylisz
ja też byłem taki młody wilczek i się rzucałem, aż zostałem solidnie sprowadzony na ziemię...