Dyskusja: Problem z MP4:(
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.12.2007, 21:41   #12
connan1973
Nowy na forum

Data rejestracji: 18.11.2006
connan1973 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam wszystkich... Od razu powiem że czytałem w tym temacie wszystkie info ... tu też. Nie znalazłem konstruktywnej odpowiedzi na pytanie : jak zmienić "rozmiar próbki wideo" w Virtual Dub-ie czy TmpgEnc ?
Dla jasności... Program AVIConverter (nie istotna wersja , mam wszystkie) nie chce chodzić. Mencoder jakby nie ustawił też. Więc proszę się nie "produkować" na temat tego programu . Uważam że programista albo się walnął i teraz wielu jak ja ma problem (zapewne był marnego wyszkolenia) albo zrobił to świadomie (i tu niech mu Bóg w częstym rozwolnieniu solennie wynagrodzi).
Z racji tego pomijając ten program zapytuje czy jest możliwość zmiany "rozmiaru próbki wideo" pod Virtualdubem ? Jaki kodek tu pomoże?
Program AVIConverter "łazi" na kompie wyposażonym w Intela. Na kompie z Duronem 800 nie chce. Windę zainstalowałem od początku by mi nic nie "haczyło". Kodeki też zainstalowałem .Mam i Xvida i DivX5 ... Ale i tak kupa.
Problem dotyczy D-wave 9940
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Problem z MP4:(-mp4shit.jpg   Problem z MP4:(-2.jpg  

Ostatnio zmieniany przez connan1973 : 29.12.2007 o godz. 22:06 Powód: dodaje fotki
connan1973 jest offline   Odpowiedz cytując ten post