Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.12.2007, 10:48   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK Podgląd Wiadomości
hej!!
POMÓŻCIE!
Mam okazje kupić ipoda APPLE
http://www.techmarket.pl/shop.php?a=...FQuKMAodQFf-Pw
za 250 zł.
Prawie nowy, słuchawki, kondonek z uchwytem i trzy skórki kolorowe.
Jak te gadżety APPLE?
Słucham mp3 z komórki (nokia E50) mając przejściówke na słuchawki ze zwykłym jackiem i słuchawki na pałąku Sony które mam od lat i świetnie grają.

Jak jest z jakością muzyki tego urządzenia? Czy warto mieć to "jabłuszko"?
Dlaczego muzyke można tylko wrzucać przez iTunes i on dziwnie tam ją jakoś przekształca?
Za coś pamiętam się płaciło z tego iTunesa? Nie chce mieć dodatkowych kosztów
Oczywiście wiesz, że to na zdjęciu to stara wersja, a teraz jest już nowa? Według mnie ładniejsza, a już na pewno bardziej multimedialna ze względu na ekranik.

Co do dźwięku natomiast.. chyba nawet w tym temacie pisałem ostatnio, że przesłuchałem kilka "wiodących" na rynku odtwarzaczy w tym właśnie nowego Ipoda Nano. I powiem wprost - odrzuciło mnie. Jakość dźwięku fatalna.. No może nie tak - dźwięk dość czysty, ale bez żadnego wyrazu. Po prostu.. coś tam sobie gra, ale żeby delektować się słuchaniem takiej muzyki nie ma szans.. Za chwilą włączyłem IRivera i różnica była diametralna.

Tak więc może nie będę cię zniechęcał, ale przed zakupem zdecydowanie zasugeruję, żebyś najpierw coś na tym urządzeniu posłuchał. Może tobie przypadnie do gustu. W końcu miliony ludzi to kupują, więc chyba aż tak tragiczne nie jest (albo nie mieli oni możliwości porównania z IRiverem ).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post