Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.12.2007, 20:51   #7
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Agusia Podgląd Wiadomości
Zdefragmentowałam Perfectdiskiem, na razie tylko partycję systemową, trwało to ok. 1/2 godziny. Najpierw offline pliki systemowe, potem pozostałe.
Napiszę wam jak to było przy poprzedniej, pechowej defragmentacji, zastanawiam się czy to przypadkiem nie wina mojej specyficznej konfiguracji, może program defragmentujący poprzesuwał wówczas pliki, których nie powinien ruszać ?

Otóż mam 2 dyski, na pierwszym dysku mam partycję C z Windowsem 98 i plikami takimi jak: bootloader, ntldr i parę innych. Na drugim dysku partycja oznaczona literą D z Windowsem XP
Po defragmentacji partycji C, tam gdzie jest Windows 98 i pliki rozruchowe, nie mogłam już uruchomić kompa ( pamiętam, otrzymałam komunikat " brak pliku ntldr" )
Co o tym myślicie ( jeżeli w ogóle da się coś o tym pomyśleć )
A ja myślę, że ktoś przerwał defragmentację w trakcie jej trwania, ewentualnie zanik napięcia