Cytat:
Napisany przez CIAPEK
andrzejju ja mam okazje kupić własnie takiego jak na zdjęciu, chyba że on jest troche nowszy, albo się mylę.
W sumie może i masz racje bo tu cena jest 444 a w Media Markt kuzyn widział tego swojego i kosztował 800 zł :/
Powiem wprost-to od kuzyna mojej kobiety  Mały nakręcił się na jakiegoś ipoda video i chce sie tego pozbyć 
Dziś właśnie będę go katował.
Powiem szczerze... podoba mi się ten gadżet, jeśli jakość nie bedzie gorsza niż z komórki-wezme go.
|
Mi się właśnie też nowy Nano wizualnie i funkcjonalnie podobał, jednak po przesłuchaniu definitywnie go skreśliłem (swoją drogą 800 złotych to przesada, one są po ok. 500-600).
@ Arepo
Nie zgadzam się - jak dla mnie należy porównywać odtwarzacze przy najlepszych z możliwych dla nich ustawień. Co z tego, że jeden podbija dźwięk w taki sposób, a drugi w inny - ważny jest efekt końcowy. Po co mam porównywać muzykę przy zresetowanych wszystkich ustawieniach, skoro nigdy nie będę jej w ten sposób słuchał? Interesuje mnie najlepszy efekt i tutaj Ipod wypada fatalnie.
Swoją drogą nie raz słuchałem muzyki przez odtwarzacz mp3 w domu, bo po prostu jakość jest wystarczająco dobra, żeby nie było potrzeby uruchamiania wieży/komputera czy discmana.