Cytat:
Napisany przez andrzejj9
@ Arepo
Nie zgadzam się - jak dla mnie należy porównywać odtwarzacze przy najlepszych z możliwych dla nich ustawień. Co z tego, że jeden podbija dźwięk w taki sposób, a drugi w inny - ważny jest efekt końcowy. Po co mam porównywać muzykę przy zresetowanych wszystkich ustawieniach, skoro nigdy nie będę jej w ten sposób słuchał? Interesuje mnie najlepszy efekt i tutaj Ipod wypada fatalnie.
|
widzisz, napisałem przecież, że większość osób po fascynacji efektami wraca do słuchania bez ulepszaczy
w większości przypadków dochodzi się do wniosku, że ich wpływ na dźwięk nie jest dobry, dlatego lepiej oceniać odtwarzacze bez niczego
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Swoją drogą nie raz słuchałem muzyki przez odtwarzacz mp3 w domu, bo po prostu jakość jest wystarczająco dobra, żeby nie było potrzeby uruchamiania wieży/komputera czy discmana.
|
ja nie lubię chodzić po domu w słuchawkach, nie dość, że mogę nie usłyszeć telefonu czy dzwonka do drzwi to denerwuje mnie ciągłe "bimbanie" playerka, no i na dużych kolumnach lepiej odczuwam "moc muzyki", ale oczywiście każdy robi to o co lubi
pozdrawiam