02.01.2008, 21:40
|
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
|
Autentyczne..
Cytat:
cze***347;***263; mam taki problem bo wyslalem psp z tylnim nowym zakupionym panelem i z przedni m tez wyslalem ja do serwisu bo w tylnim panelu jak wykrecalem srubki zeby zdjac przednia obudowe uwalilem przez przypadek tak podstawke co czyma srubki no dobra wyslalem to psp do tego serwisu czekalem 7 dni i dzis wlasnie mi przyszla konsolka otwieram paczke wiedz moaj konsolke pienknie zlozona i w ogole ale bylo troche brudu pod obudowa i zacze***322;em rozkr***281;ca***263; psp pierwsza srubka z boku poszla bez problemu ale te srubki by***322;y jakes inne druga lewej strony poszla bez probalemu i tez byla jakas wieksza i dziwna i u gory jak ta z lewej strony juz nie chciala isc odkrecilem ja bo czu***322;em ze jusz jest odkrecona ale nie chial wypa***347;c noto zacze***322;em odkreca***263; z prawej strony pu***347;ci***322;y oby dwie na dolel i na gurze ale tez nie chcia***322;y wypa***347;c wiec pociong***322;em lekko za obudowe i ja sciong***322;em ta jedan srubka z lewej wpada***322;a z psp ale te z prawej ca***322;y czas by***322;y w psp i nie mog***322;em je wyciongnac prubowalem na wszystkie sposoby ale nic tylko je obrobilem i w ogole te ***347;rubki by***322;y wieksze i grubsze i tam zaraz z lewej strony patrzac z gury na psp z przodu to ta srubka z lewej u do***322;u ko***322;o ekranu obrobi***322;a mi ca***322;a to ramke srebrna i utkwila w tylnie obudowie psp i ta u gory tak samo tylko ze nic mi nie obrobial ale zostala w psp tylko ze te srubki sa obrobione i nie wiem czy mi wyciongnac je z psp w tym serwiscie co mi te zle srubki dali oni mi powinni za to za placic ze zle srubki wkrecili ?? ?? bo teraz ich nie moge wyciongn***261;***263; i nie wiem co mam robic czy naprawia mi to w tym serwisie konsolke juz wyslalem jak ktos mail podobny przypadek to prosze o pomoc czy mu to na prawili w serwisie czy jak on to zrobil z gory dzienki za podpowiedz
|
|
|
|