Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.01.2008, 11:23   #11
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
W tej drugiej sytuacji chodzi mi o uczestnictwo w klubie sportowym w Warszawie, gdzie wymagają właśnie posiadania karty kredytowej jako zabezpieczenia (na wypadek braku regularnych wpłat). Nie wiem, jakie dokładnie dane z tej karty chcą uzyskać, ale to właśnie chciałbym wcześniej wiedzieć, to można im podać, a czego lepiej nie.
Zabezpieczenie przy braku regularnych wpłat? I co, teraz już nie wypisują z klubu, tylko sami sobie ściągają? Ja dziękuję za taki klub...

A bezpiecznie jest nie podawać im niczego...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post