Dyskusja: Yamaha CRW2100E
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.01.2008, 14:30   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Frącek Podgląd Wiadomości
Kupiłem dzisiaj nagrywarkę Yamaha CRW2100E za 10zł. Prawdziwy zabytek Czy nagrywarka ta lepiej pali płyty CD niż np. BenQ 1655 którego teraz mam ? Zależy mi na dobrej jakości palenia płyt CD. Chodzi mi konkretnie o audio. Czy warto podpiąć Yamahę gdy mam BenQ?
SPRAWDŹ i nas poinformuj wynikami
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post