Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.01.2008, 19:50   #1586
melag
MiniDisc
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.02.2005
melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez slawekj Podgląd Wiadomości
Proszę mi wybaczyć ale mam wrażenie, że Koledzy nie czytają z uwagą.
Ten problem nie istnieje tylko na opisanym nośniku, u Kolegi @Raus jest podobny problem.
Dotyczy to konkretnych nośników -R.
Problem znany i opisany włącznie z testem na CDfreaks.com.
Wyrażnie jest napisane o braku neutralności BenQ w przypadku testowania określonych nośników wypalanych przez inne napędy.
Również sugerewano mi i nie tylko czyszczenie lub naprawę.
Napęd został sprawdzony jest sprawny i testuje tak jak u Kolegi @Vizzard
Ten sam nośnik przetestowany na Plextorze lub LiteOn'ie nie wykazuje takich błędów.

Nie wiem co jeszcze napisać i jakie dać przykłady.
Nie jest to tylko mój przypadek. Na Forum jest mnóstwo opisanych podobnych testów.

Sam Kolega Vizzard w jednym ze swoich testów dziwił się błędami POF które nie występowały na innym napędzie.

Przecież to wszystko jest na Forum.
A w testach na CDfreaks potwierdzone.
A Koledzy nie wiem nie czytają czy czytają i nie wierzą co inni piszą.

Nie, nie slawekj, dyskusja rozpoczęła się od :

Cytat:
Napisany przez punisher
Benq prawdopodobnie nie wyświetla poprawnie testów płyt DVD-R nagranych za pomocą pionka.
Stwierdzenie to poddałem wątpliwości, a Twoje linki/cytaty z cdfreaks.com wskazują, że nie chodzi tu tylko o płyty -R, ale również +R, więc tak samo nieneutralne mogą być testy dla +R, jednak tego już nikt nie podważa

Należy też zaznaczyć że chodzi o BenQ 1640, nikt nie sprawdził dokładnie jak rzecz się ma z 1650/55 ! (inny chipset). Ba, być może inaczej się sprawa ma nawet na firmware od EW 164B
melag jest offline   Odpowiedz cytując ten post