Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.01.2008, 16:50   #1
mks1948
:)

Data rejestracji: 19.12.2007
mks1948 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Angry Komputer przy włączaniu RESETUJE się 4 razy ! ! !

witam

od 5 dni zauważyłem że przy włączniu komputera ten resetuje się ok 4 razy ( czasami nawet częściej, niewiem czy ma to jakieś znaczenie ale że niedawno zamontowałem w nim twardziela i nagrywarke dvd. Moze teraz opisze szczegółowo co się dzieję. Otóż włączam komputer, i w momencie bootowania windowsa ( czasami nawet tuż po starcie komputera ) resetuję się i ten cykl pojawia się tak ok 4 razy i dopiero za 5 udaję mu się poprrawnie uruchomić. Dodam że tuż przed resetowaniem ( jakieś 5 sekund ) nie mam pojęcia czy to twardzel czy coś innego ale cos strasznie zgrzyta w środku komputera i potem następuję reset sam z siebie . warto zauważyć iż nieraz dzieję się tak że gdy włączam komputer i gdzieś tak po jego drugim resecie ( tak jak mowilem PC resetuje sie SAM Z SIEBIE ) wylacza sie monitor lecz komputer pracuje dalej ale ja nie mam na niego wpływy ponieaważ komputer chiodzi caly czas lecz nic sie nie dzieje , ani windows nie nie uruchamia ani NIC nawet gdy sam chcę jego zresetowac lub cos wcisnać to nie reaguje, więc aby go wylaczyc musze odłączyć z PRĄDU i niewiem co jest tego przyczyną POMOCYYYYY ! ! !

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online