Cytat:
/ \aster napisa***322;(a)
Ja nie mam zadnego, ale zauwazylem ze w ofertach jest podana takze kompatybilonsc z bitrate, nie wiem czy to prawda, ale z tego co widze to duzo odtwarzaczy nie odtwarza mp3 z bitrate powyzej 192kb, moze na to trzeba tez zwrocic uwage, ale nie wiem czy to prawda
|
Wlasnie, wszyscy sobie chwala ale albo maja jakies extra sprzety! albo ucho nie takie, zaden sprzetowy odtwarzacz nie zastapi ci tego w komputerze, np. winampa,
ja mam takiego discmena, tani to fakt, firma mercury... ale w srodku bebechy philipsa, plyty audio graja bardzo dobrze, ale mp3 szkoda gadac
te z VBR to zapomnij wogole ze beda wogole dobrze grac, te zrobione na xingu piszcza w tle, jedynie te na 128 kbps z LAME graja przyzwoicie, w tle zdazy sie jakis strzal, plum i inne podobne dziwne dzwieki, sa osoby co tego nie slysza!
Ogolnie dzwiek jest jakis chory po odsluchaniu mp3, czuje jakis niepokoj przy odsluchu, wole kompa z winampem, niektore odtwarzacze maja mozliwosc zmiane firmware... moze tymi nalezy sie interesowac
ja odradzam kupno czegos podobnego... lepiej juz mp3 player ale tylko do tego przystosowany, bez obslugi CD
pozdrawiam