Witam wszystkich, jako ze jestem tutaj nowy ale jednak wychowany, wszystkim wiec mowie Dzien Dobry

)))))
no dobra przechodze do konkretow...posiadam nagrywarke wlasnie Lite-Onka model 24102B i ostatnio zaczalem miec problemy. Otoz nagrywajac plytke czy to z mypy3 czy z filmami czy z czyms innym wszystki sie bagrywa w porzadku, plyte wysuwa, wyrzuca komunikat ze nagrywanie zakonczone pomyslnie po czym , gdy wloze ta plyte jeszcze raz to uparcie pokazuje ze plyta jest czysta...oczywiscie pokazuje soft, windows nie widzi jej w ogole. Oczywiscie nie mam wlaczonej symulacji, płyty sprawdzałem rozne, podczas nagrywania lampeczka swieci ladnie na czerwono, nagrywalem na cd mate, na nero i to samo....nigdy wczesniej nie bylo problemow... a rozmawialem z kolega dzis ktory ma ten sam model nagrywarki i tez ma ostatnio pdobne objawy, to jakas wada lite-onkow?? moze ktos mial taki problem, jesli tak prosze o odpowiedz
aha, bios tez zmienialem juz, i aspi nowe zainstalowalem, i programikom nowsze wersje zapodalem...
Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedzi
Wojtas