Dyskusja: Gorący procesor
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.01.2008, 17:47   #7
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Grześiu748 Podgląd Wiadomości
Jak już pisałem prędkośc się nie zmienia. Normalna prędkość to 2600. I na takiej zostaje. Nawet nie zmienia się tonacja szumu...
Moment... 80st i wentyl na 2600? Albo któryś czujnik ostro przekłamuje, albo w środku masz tonę kurzu... U mnie wentyl na 1800, a temp. ok 47 st...

Zabierz kompa do jakiegoś zakładu oczyszczania miasta...

Cytat:
Napisany przez Grześiu748 Podgląd Wiadomości
To już raczej nie dla mnie... Nie robię takich rzeczy i chyba zwrócę sie do sklepu gdzie kupiłem kompa... Zresztą nie znam się na rozkręcaniu obudów. Jeszcze bym coś zepsuł...
Ciekawe jak zresetowałeś BIOS nie rozkręcając obudowy?
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post