Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.01.2008, 09:37   #1075
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez s_tuden_t Podgląd Wiadomości
ja cały czas kopiuje przez kabelek i żyję

imo wygodniej niż wyciągać kartę za każdym razem... no ale, kto jak lubi.
Canon nie jest widziany jako dysk i już to mnie denerwuje, druga sprawa, to zgrywając po kabelku duże pliki filmowe, ZoomBrowser EX - aplikacja dodana specjalnie do Canona, potrafiła zawiesić mi cały komputer ...

mam uraz do kabelka
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Pewnie dlatego z czytnikiem sprzedają.
jak widać sprzedają...ale bez czytnika też sprzedają
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post