Lol brodka.. :
"Tak masz racje ta gra jest juz stara, ale twoj komp jest jeszcze starszy a to co podajesz za wymagania to sa wymagania minimalne i dotycza kart graficznych ze sprzetowym Direct 9c, grac w ta gre na takim kompie jak twoj to tragedia, jak na athlonie xp 1700+, 512mb DDR, GF4200 TI 64mbddr potrafi ta gra sie nie raz zaciac przy wi***281;kszym skupisku ***380;o***322;nierzy i wiekszych mapach (przy ustawieniach standardowych i rozdzielczo***347;ci 1024x768) to por***243;wnaj sobie swojego kompa ze swoja grafika ktora ma jeszcze na pok***322;adzie pamieci SDRAM" <----- hmm albo jestes bot-em^^ albo nigdy w CoD1 nie grales ;] Czlowieku na takim kapie jakim podales to gra po 1 wogole sie nie tnie po 2 fps jest taki ze na bre mozna spokojnie grac. Posluchaj moj kap jest stary, slaby ale JAKIMS CUDEM jestem w najlepszym klanie na 1.1 mianowicie pAx clan... wiec nie mow mi ze granie na takim kapie jak ja gram jest "katorg***261;" bo jakos gram i jestem na czolowce.. jest to kwestia przyzwyczajenia.. ale jakos mam tego skila pomimo mojego fps-u... pograj troche w cod na takim kapie jak ja hmm uzywajac LOD, rozdzielczosc Min i reszta standrardowo...
|