Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.01.2008, 10:36   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK Podgląd Wiadomości
Dawno nie widziałem tak dobrego filmu, który sprawił, że Cola i popcorn który kupiłem w Cinema ruszyłem dopiero w połowie filmu.

Film wbił mnie dosłownie w fotel. Fabuła, akcja i nieprzesadzone efekty a wszystko to przeplatane muzyką Boba Marleya.

Ludzie! Nie czekajcie na kinowe wersje divx! Idźcie na ten film do kina! To nie jest komedia romantyczna która podobne doznania może zaoferować nam w domu na lepszym sprzęcie.

POLECAM filmik!!
hmm... dobra wersja na komputer już jest i chociaż planowałem iść do kina, obejrzałem ją.. I niestety.. tak jak po filmie ze Smithem dużo sobie obiecywałem, tak stwierdziłem, że film jest fatalny. Banalny pomysł, nieciekawa realizacja.. Dla mnie nic wartego uwagi.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post