Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.01.2008, 11:18   #14
javit
Nowy na forum

Data rejestracji: 10.01.2008
javit w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez Podgląd Wiadomości
Wygląda na to, że "coś" uszkodziło Twój profil użytkownika. Możliwe, że to Nero (choć nie spotkałem się z takim przypadkiem), ale może to jest zbieg okoliczności.

W komunikacie, który Ci się wyświetla mowa jest o brakującym pliku. Co to za plik? Odinstalowanie nero raczej nie pomoże, ale możesz spróbować. Nie masz nic do stracenia.
witaj Bartez, ewidentnie Nero8 narozrabial.(Jak pisalem na poczatku) proces instalacyjny (pelna wersja Nero8) przebiegl bez problemow, zostalem poproszony o restart komputera, zalogowalem sie jak zwykle i wyswietlil mi sie Komunikat (Mam XP Pro angielskie: User Envariontment :ze Windows nie moze zaladowac Profilu Uzytkownika ale zalogowal mnie z Domyslnym profilem dla Systemu. i z infromacja Detail: System nie moze znalezc wlasciwego pliku potem otworzyl sie Pulpit ale zmieniony (wiele ikon/skrotow do programow "wyparowalo" nie mam internetu wireless itd.Jak probuje np usunac jakis plik pojawia sie komunikat , ze nie mam uprawnien (sic! przeciez jestem Administratorem!. Oczywiscie 2 ikony Nero sa! jak probuje je otworzyc pojawia sie komunikat , ze jest problem z plikiem nero.exe. Tak w mniej wiecej wyglada moj przypadek, szokujacy- wiele programow instalowalem w zyciu ale czegos podobnego nie przerabialem. Chyba jest jakies "lekarstwo"?
javit jest offline   Odpowiedz cytując ten post