Cytat:
Napisany przez Bartez
Wygląda na to, że "coś" uszkodziło Twój profil użytkownika. Możliwe, że to Nero (choć nie spotkałem się z takim przypadkiem), ale może to jest zbieg okoliczności.
W komunikacie, który Ci się wyświetla mowa jest o brakującym pliku. Co to za plik? Odinstalowanie nero raczej nie pomoże, ale możesz spróbować. Nie masz nic do stracenia.
|
witaj Bartez, ewidentnie Nero8 narozrabial.(Jak pisalem na poczatku) proces instalacyjny (pelna wersja Nero8) przebiegl bez problemow, zostalem poproszony o restart komputera, zalogowalem sie jak zwykle i wyswietlil mi sie Komunikat (Mam XP Pro angielskie:
User Envariontment :ze Windows nie moze zaladowac Profilu Uzytkownika ale zalogowal mnie z Domyslnym profilem dla Systemu. i z infromacja Detail: System nie moze znalezc wlasciwego pliku potem otworzyl sie Pulpit ale zmieniony (wiele ikon/skrotow do programow "wyparowalo" nie mam internetu wireless itd.
Jak probuje np usunac jakis plik pojawia sie komunikat , ze nie mam uprawnien (sic! przeciez jestem Administratorem!. Oczywiscie 2 ikony Nero sa! jak probuje je otworzyc pojawia sie komunikat , ze jest problem z plikiem nero.exe. Tak w mniej wiecej wyglada moj przypadek, szokujacy- wiele programow instalowalem w zyciu ale czegos podobnego nie przerabialem. Chyba jest jakies "lekarstwo"?