Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.01.2008, 10:20   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski Podgląd Wiadomości
Jednocześnie nie ma szans technicznie.
Można na zmianę (nawet automatycznie co jakiś czas może przełączać).
Ale tak czy inaczej nie ma aparatu dla mnei idealnego (choć Samsungowi już dosyć blisko - tylko ekran mógłby być większy i dotykowy)

A jeszcze bliżej ideału jest Toshiba G900 i Loox T830.
Nie wiem, nie znam się na tym, chociaż na zdrowy rozum nie widzę przeszkód, żeby to zrobić (bo w sumie co jest przeszkodą?).

Samsungi mi się podobają, ale dyskwalifikuje je dla mnie bateria. Nie mam w zwyczaju ładowania telefonu codziennie, czy nawet co dwa - trzy dni i nie planuję tego robić. Tu Ericssony zdecydowanie wygrywają.

@ icemac

No wiesz, zawsze można znaleźć jakiś dowód potwierdzający coś, ale akurat jakieś wydarzenie sprzed ponad roku mnie nie przekonuje

Byłem w Electroworldzie kilka razy i stwierdziłem, że nie ma czego w tym sklepie szukać. Wybór taki, jak gdzie indziej lub mniejszy, ceny zdecydowanie wyższe. To zresztą widać, jak się jednak do sklepu wejdzie - zero klientów i znudzone kasjerki. A jednak w MM czy Saturnie zawsze się ktoś kręci (zwykle tłumy). Dla mnie albo firma w końcu się otrząśnie, albo padnie - w sensie wycofania się z polskiego rynku. Bo z dotychczasową strategią nie ma tu czego szukać.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post