Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.12.2002, 06:33   #1
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
propozycje poprawek

oto krotka lista przemyslen powstala po upojnej nocy tego co moznaby poprawic

a) przy wejsciu na forum zablakane owieczki informowane sa o istnieniu REGULAMINU - czy nie mozna dac linka do regulaminu z poziomu tej wlasnie strony? (chodzi mi o podpiecie jakiejsc www z regulaminem pod ten pomaranczowy link) bo wchodzenie na forum zeby czytac regulamin jest troche dziwne...

b) czy po kadej probie musze byc informowany ze przegladarka mnie przekieruje itp? czy sa dzis na rynku jeszcze przegladarki ktore tego automatycznie nie robia? i czy jesli sa to czy mozna nimi wogole wejsc na forum?

c) czy ciagle nie mozna kasowac wlasnych topicow? przeciez misek jakis czas temu odblokowal te mozliwosc? mi sie nie udalo...

d) czy isnieje mozliwosc aby uzytkownik mogl nadac swojemu postowi status ;informacja; (sticky) - czy trzeba liczyc na dobra wole moderatora? i jego zgode?

i to wlasciwie tyle - z kosmetycznych zmian to co juz proponowano wczesniej - nie da sie dokleic do forum wiekszej ilosci MORDEK? bo te 19 czesto nie wystarcza...

i to tyle - pozdrawiam i wracam do lozka

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online