Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.01.2008, 01:24   #3
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości
niestety nic się nie zmieniło, raz otrzymałem tylko wynik trochę powyżej 6 MB/s, do deklarowanego 21 MB/s trochę daleko ...

czy ktoś kto ma Voyagera może zamieścić swoje wyniki ? , będę wdzięczny

widzę, że te deklarowane dane to fikcja ...

pozdrawiam
Właśnie kupiłem wersję 4GB, w moim egzemplarzu transfery nie odbiegają znacząco od deklarowanych (rzecz jasna nie mówię o małych plikach).

Sprawdziłem również prędkości podczas autentycznego kopiowania (testy są jednak obarczone marginesem błędu) - wyniki właściwie takie same - ponad 30MB/s odzczyt, zapis ok. 12-13MB/s.

-atto_disc_benchmark.jpg

-hdtune_benchmark_corsair_flash_voyager.png

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post