Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.01.2008, 19:39   #3
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez punisher Podgląd Wiadomości
A czy próbowałeś na innych płytach? Myślę jednak, że verby to dobre płyty i problemu szukaj w nagrywarce, a nie płytach. Zobacz jak nagrywarka zachowuje się po włożeniu innej płyty niz verbatim.
Cytat:
Napisany przez Takeshii Podgląd Wiadomości
Witam.
...
Z innymi płytami nie ma problemu , normalnie je czyta/wypala.
Próbowałem zainstalować ją jeszcze raz, zmieniłem frimware na nowsze ale to nic nie daje...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post