Dyskusja: [-18] Zarabianie?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.01.2008, 03:32   #3
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez rosol Podgląd Wiadomości
No oferta przyznam szczerze bardzo kusząca tylko jest jeden problem... Nie zawsze jest wolny czas;/ A to jest chyba podstawowy wymog... Studia pochlaniaja straszna ilosc czasu, i niestety pod tym wzgledem nie sprostam wymaganiom. Pozostale wymogi jako ze studiuje informatyke to bym chyba spelnil Czy to praca na umowe? Hehe no i podstawowe pytanie ile mozna zarobic bo to chyba wszystkich zainteresowanych najbardziej interesuje
Do serwisu dołączyłem będąc na studiach, więc wiem, jak to jest Nie przesadzaj znowu, że będąc na studiach nie można znaleźć 1-2h dziennie. Nie wiem, ile teraz dają stypendium, ale przy średnim zaangażowaniu (1h dziennie) można spokojnie tyle dorobić. Na początek robimy próbne 2 tygodnie i po tym czasie decydujemy (zarówno Ty, jak i my) czy chcemy przedłużyć współpracę. Jak jesteś zainteresowany, to zapraszam. Moim zdaniem nic do stracenia

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post