Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.01.2008, 02:00   #2
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez nitrophor Podgląd Wiadomości
Zakupiłem dzisiaj kabel s-video z jednej strony, z drugiej 2 cinch. Podłączyłem i nie działa. Wpadła mi myśl czy da się w ogóle coś takiego zrobić kiedy na kostce jest svideo OUT chyba nie da rady :/

Będę jeszcze próbował podłączyć wideo do telewizora tak jak ktoś napisał wcześniej..
Jak to 2 chinch? Spróbować nie zawadzi, w końcu VIVO, czy nie
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post