Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.01.2008, 14:52   #1
WODZU1972
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 03.07.2006
WODZU1972 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Problem z zamianą ścieżki dźwiękowej oryginalnej na własną oraz zsynchronizacjcją ich

Witam poszukuję programu do zamiany ścieżki dźwiękowej oryginalnej na własną i potem obudwu czyli audio i video odpowiednio zsynchronizować aby to miało ręce i nogi.Próbowałem tego numeru w programach Pinnacle Studio Ultimate 11 oraz NERO 8.2.8.0 w podprogramiku Nero Vision 5 ale po montażu w całość właśnie wizja z fonią się niezgadzają.Między 3 a 5 sekund niewiem od czego jest to uzależnione fonia wyprzedza wizję a czas wizji jak i foni do zamiany czyli wycięcia oryginalnego dźwięku i wklejeniu nato samo miejsce swojej ścieżki dźwiękowej jest identyczny.Poprostu chcę mieć film na dvd z pl.lektorem i w taki sposób wyciąć oryginalny dźwięk z płyty dvd z filmem a nato miejsce wkleić z lektorem.Dużo osób polecało mi na różnych forach program Virtual Dub ale niemogę zajażyć jak się to w tym programie robi chyba że ktoś z WAS mną pokieruje i da obszerne instrukcje zaco będę ogromnie wdzięczny.Wiem że w Polsce niedostanę tych filmów na nośnikach dvd z lektorem dlatego chcę to zrobić po swojemu.Może kogoś znajdę tu na forum kto ma podobne zainteresowania i moglibyśmy się nawzajem wiedzą na temat montażu itd.wymienić.Logiczne że wiedza to potęga prawdaLiczę na wasze odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich.
WODZU1972 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online