|
Błąd 450 Outlook Express
Witam.
Aby nie zakładać nowego - odgrzewam ten temat - bo problem jest bardzo podobny (tylko system to Win98SE) a konto na domenie poczta.fm
Mam ten sam błąd tzn. Nie można wysłać wiadomości, ponieważ jeden z odbiorców został odrzucony przez serwer. Odrzucony adres e-mail to: ***8222;.....@poczta.fm***8221;. Temat 'Próba 3', Konto: 'www.poczta.fm', Serwer: 'www.poczta.fm', Protokół: SMTP, Odpowiedź serwera: '450 Server configuration problem', Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 450, Numer błędu: 0x800CCC79
Mam w tej domenie dwa konta - na obu ten sam problem. Mam też konto w domenie interia.pl (raczej konto Ojca, ale ja nie obsługuje) - i tutaj jest wszystko ok.
A teraz ważna informacja - kiedy problem się pojawił - otóż kilka godzin temu wysyłałem maila - i jak kliknąłem wyślij uświadomiłem sobie, że coś zapomniałem dopisać - więc aby to zatrzymać rozłączyłem połączenie z Internetem - pojawiła się informacja z błędem (logiczne) - że zerwało się połączenie z serwerem .... ale niestety - od tego momentu nie mogę ani przez jedno ani drugie konto wysłać wiadomości (przychodzić przychodzą). Bezpośrednio ze strony www mogę wysyłać.
Oczywiście trochę szukałem w Google ale nic nie pasuje - bo adresy są poprawne, ustawienia kont zrobiłem od nowa, adresy istnieją, serwery także; zrobiłem także przywrócenie rejestru ....
Liczę na pomoc bo sprawa jest dla mnie bardzo ważna ...
Pozdrawiam
ro29
|