Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.01.2008, 09:01   #55
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez thomascamel Podgląd Wiadomości
hmmm, wiem o tym, ale chodzi mi o to ze mai***322;em taki odchy***322; ze aplikacje (5-6 szt) zawala***322;o najpierw jedno a potem drugie jajo, a teraz jakby rownomierniej to idze - troche tu troche tu... ale nie przeprowadza***322;em testow, aby to w 100***37; potweirdzic... nie mam czasu ani ochoty na takie rzeczy....
je***347;li masz procek AMD zainstaluj programik AMD optimizer kt***243;ry pozwala w stopniu r***243;wnym obci***261;***380;a***263; rdzenie