Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.01.2008, 16:48   #102
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Emulacja, nie konwersja. Gry z PSXa są emulowane. Konwersja byłaby wtedy gdyby wspomniany Abe był przepisany pod bebechy PSP.

BTW: Nie miałbyś ochoty napisać tutorialu o oglądaniu i konwersji filmów na PSP?
Racja, mój błąd (choć był to skrót myślowy: gra na PC -> konwersja na PSX -> emulacja konwersji).

Co do tutoriala to chyba jest trochę za wcześnie, bo dalej się trochę gubię w tym, kiedy np. filmy należy wgrać do katalogu VIDEO, a kiedy do MR_ROOT i podkatalogu (mam w 10ANV01, ale raz miałem też w drugim i też działało), kiedy można dać normalną nazwę, a kiedy musi być w formacie MAQx000x itp.

Ale taki podstawowy z wymienieniem kilku programów, których można użyć i podaniem przykładowych ustawień (jak te powyżej), to czemu nie, chociaż to jest tylko trochę zdań, kilka tytułów i jeden screen.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post