Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.01.2008, 18:30   #44
smaku777
Nowy na forum

Data rejestracji: 27.01.2008
smaku777 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Robs Podgląd Wiadomości
Pewnie dużo osób pamieta tą planszówkę, choć młodsi userzy z kolei nie mają pojęcia o czym mówię
Dla przypomnienia 'Manewry Morskie' to gra strategiczna, akcja rozgrywa się na planszy wielkości mniej wiecej 'Monopoly', na planszy znajdują się 2 porty morskie, na środku wyspa (z tego co pamietam) plansza jest podzielona na kwadratowe pola, coś jak szchownica, ale wiecej pól poruszamy się pionkami-okrętami (np. pancernik, niszczyciel itd.).
I teraz moja prosba, czy ktoś moze posiada taką gierkę, albo wie gdzie ją mozna kupić? naprawdę bardzo mi zależy, może ktoś posiada sam opis-instrukcje gry? Wszystkie info mile widziane ......
Witam! Czy znalazłeś może tą grę bo ja nadal tego szukam.
Pozdrawiam
Maciej
m.smak@wp.pl

Cytat:
Napisany przez Predi Podgląd Wiadomości
oj super giera byla kolega powinien nadal ja miec wiec moze uda mi sie skombinowac ta isnstrukcje

@Maciej ja robilem to samo ale... nie ograniczylem sie tylko do morza w ruch poszlo jeszcze kilka rodzajow czolgow, dzial, piechota itd

razem z kumplem wymyslilismy tez sami jedna gre, mialo sie na kartce narysowane czolgi (kilka rodzajow pancerzy) i sie strzelalo dlugopisem, jak sie trafilo to bum! nie pamietam tylko zasad trafiania chodzilo o jakis specyficzny slizg dlugopisu ala bilard ale glowy nie dam
Kolego czy masz instrukcję do tej gry. Bardzo proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Maciej
m.smak@wp.pl

//a PW to pies?

jou

Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 27.01.2008 o godz. 20:37 Powód: ppp
smaku777 jest offline   Odpowiedz cytując ten post