Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.01.2008, 20:10   #5
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez FatumTech Podgląd Wiadomości
Obliczanie zmian klimatycznych, badanie fal grawitacyjnych, łamanie ostatnich kilku nie odczytanych wiadomości z Enigmy, kalibracja CERNowskiego akceleratora cząstek elementarnych, zapobieganie epidemii malarii w Afryce, pomoc w badaniu białek (leki, choroby cywilizacyjne), poszukiwanie kosmitów (słynny projekt SETI), szukanie dziur w algorytmie szyfrującym sha-1... badania genetyczne, matematyczne, fizyczne, dotyczące gry w szachy... Każdy znajdzie coś dla siebie. Większość projektów jest zorganizowana, bądź sygnowana przez znane uczelnie, instytuty a nawet telewizję (BBC). Na mojej stronce w dziale "teksty" są opisy kilku projektów. Dłuższa lista jest na stronie ze statystykami BOINCstats.
A co ja glupi jestem, czy co?
Oni swojego komputera nie chca mi pozyczyc do grania w Klejka 4, to ja tez nie!
Mowy nie ma!
A malarii u kosmitow to sami niech se szukajom!
I kalibrowania czasteczek - swinie jedne!!!!!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post