Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.01.2008, 21:45   #2
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez joasiunia Podgląd Wiadomości
Mam na dysku twardym film DVDR w winrar z napisami ( chyba oisze PAL). Otwieram przez power iso robiac obraz plyty ale przy nagrywaniu na dvd nie ma napisow. Nawet gdy chce ogladnac na kompie tez napisow nie widac. Koncowka na plikach jest image ale nawet alkohol 120 ich nie nagrywa. Nie wiem o co chodzi i z czym to sie je. Prosze o jakas pomoc bo natracilam juz troche plyt dvd. Nie wiem czy dobrze wytlumaczylam. Ale to nie sa pliki dvix tylko DVD i maja ponad 4 gb. Dzieki z gory
Jeżeli masz film spakowany w rarach

To rozpakowujesz to najlepiej używając Winrara i najprawdopodobniej otrzymasz plik obrazu z rozszerzeniem ISO

Ten plik nagrywasz w programie ImgBurn na płytę DVD

Normalnie powinny ci się przełączać napisy albo w kompie albo na pilocie - zależy gdzie oglądasz

Jeżeli nie możesz przełączać napisów - to znaczy że w ich tam po prostu nie ma