Dyskusja: Zakup notebooka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.01.2008, 11:35   #503
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69 Podgląd Wiadomości
***8226;HP - fatalna obsluga klienta i serwis ... produkty przynajmniej te z wyzszej polki maja mniej problemow niz te tansze
ale w kazdym modelu odwieczne problemy z wbudowanym czytnikiem kart SD - jak nie sterowniki to ... po prostu nie czyta karty
coz, niesmak pozostaje
Miałem ostatnio przykład, jak ta obsługa wygląda i częściowo się zgodzę. Byłem akurat w dziale IT, jak zgłaszali reklamację nowego notebooka, w którym coś w środku latało luzem i nie działał wentylator. Prosta sprawa - trudniejsze było zgłoszenie tej reklamacji. Tzn. niby wszystko w porządku, ale trwało to dobre pięć minut (już po dodzwonieniu się) i sprawiało wrażenie, jakby dzwonił jakiś natręt. A biorąc pod uwagę, że średnio przynajmniej raz w tygoniu do firmy przyjeżdża dostawa kilkudziesięciu notebooków (i to modeli z najwyższej półki), to raczej nie powinno być takich problemów. Jednak są.

Skoro więc traktowanie tak dobrego klienta jest co najwyżej średnie, to wyobrażam sobie, że dla przypadkowej osoby będzie jeszcze gorzej.

Cytat:
***8226;Dell - gdyby nie obudowa pewnie by przypunktowal ciut wiecej
Ja nie narzekam. Mam swojego ok. 2,5 roku i jedyne, co na obudowie widać, to lekko wytarte miejsce tam, gdzie opiera się dłoń. A zwiedził ze mną kawał Polski. Wydaje mi się, że notebooki innych firm byłyby w znacznie gorszym stanie (inna rzecz, że ja raczej uważam na sprzęt).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post