Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.02.2008, 10:02   #2
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez mister_deejay Podgląd Wiadomości
co racja to racja demek..ja tam jestem żeby popróbować pare miechów viste i wtedy mozna cos z pelym sumieniem komentowac...tylko potrzebne jest obiektywne podejscie bo jak sie ktos uprze ze akwizytor jest naciagacz to nawet szczerego złota za cenę wegla nie kupi...hehe
No to ja właśnie mam do testów laptopa z vistą i mogę powiedzieć, że to nie jest dobry system i nikomu go nie polecam. Oprócz tego, że wpieprza od cholery RAMu, to nie widzę żeby był ani szybszy ani w niczym lepszy od xp. A jeżeli komuś się podoba wizualnie, to proszę bardzo, ale ja nie polecam. O innych problemach było już dużo napisane, więc nie ma ich co powtarzać. Powiem tylko tyle, że w większości przypadku się one potwierdzają.

Tak więc dla mnie vista, to przereklamowany chłam