Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.01.2003, 03:08   #1
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
czy jestes zadowolony ze zmian jakie ostatnio zaszly na forum?

pisze te ankiete w bardzo zlym nastroju

od mniej wiecej 2 tygodni na forum dzieje sie zle, dzieje sie nawet BARDZO zle... zrobilo sie niemilo, atmosfera a ktorej mowa w zyczeniach swiatecznych poszla sobie gdzie indziej - daleko stad
mam nadziej ze kiedys wroci

mam kilka pytan do swiata jako ogolu:

czy podobaja wam sie ruchy 'wladz' ktore mielismy nieprzyjemnosc obserwowac ostatnio:

a) zablokowanie opcji kasowania postow
b) zablokowanie edycji postow - ten 5 min czas to chyba pomylka
c) wprowadzenie NERWOWEJ atmosfery - grozby i konkretne posuniecia ze strony wladz - usuwanie userow, grozenie usunieciem...
d) bardzo negatywna reakcja na powstanie nieoficjalnego czatu milsonikow nagrywarek
e) nerwowa reakcja na informacje o nowym forum podana przez lasera...

dla podkreslenia znaczenia pytan dodaje ze jeszce miesiac temu nie bylo tak nieprzyjemnie...

zmiany - ich drastycznosc i wedlug mnie bezsens sklaniaja mnie - jak i wielu innych stalych bywalcow i zasluzonych dla tego forum ludzi do ograniczenia liczby wizyt, zaprzesatnia pisania czegokolwiek i ogolnego odsuniecia sie od serwisu ktory naprawde polubilsmy

szczytem 'zlego' bylo (chwilowe na szczescie) zamkniecie temtu wigilijnego - czyn ten pozostawie bez komentarza

pytanie do wladz - czy zmiany w stosunku do uzytkownikow zostaly przemyslane? bo groza one smiercia serwisu - odejsciem nas - klientow...

kilka dobrych zmian - podzial na wiecj dzialow - tez ma swoje zle strony - powstaja dzialy do ktorych pies z kulawa noga nie zaglada (np. ten) a spojne do tej pory offtopic - dziela sie coraz bardziej (a to off'y decyduja o jakosci forum), bardzo podoba mi sie dzial zabezpieczenia, nowe mordki mam nadzieje uatrakcyjnia posty - to plusy

staralem sie zachowac obiektywizm - ale nie moge ukryc ze od kiedy dzieje sie tak a nie inaczej zagladam tu coraz zadziej

nie wiem czym sie skonczy dla mnie ten post - banem, ograniczeniem do zera i tak szczuplego wachlarza przywilejow - nie wiem - ale mam nadzieje ze post zotaeni przeczytany i przemyslany przez tych od ktorych zaleza zmiany

przywroccie forum ludzka twarz!

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online