Powiem tylko jedno SID, zle sie dzieje nie od 2 tygodni ale znacznie dluzej. Bylo to juz wczesniej poruszane, ale zdaje sie dopiero ten twoj post spowodowal reakcje wladz tj na razie wypowiedzial sie Bartek i wyglada ze jest szansa na przemyslenie tej kwestii przez redakcje. Gdyby nie ten fakt, pewnie w ogole nie zajalbym tu glosu. To ze starzy wyjadacze coraz rzadziej sie tu wypowiadaja juz jest widoczne i jest to wielka strata dla tego wspanialego forum. Ostatnio po prostu zaciskanie pasa stalo sie bardziej odczuwalne, trzeba bardzo wazyc kazde slowo odpowiadajac i dlugo sie zastanawiac czy o rzecz ktora cie interesuje w ogole mozna tu zapytac, wiele problemow juz teraz rozwiazuje sie poza forum, chocby na gg. Nigdy wczesniej nie bylo potrzeby moderowania moich postow, ale ten rygor po prostu odbiera, jakze wazny, komfort psychiczny ktory kiedys tu byl. Wydaje mi sie ze dla dobra tego forum trzeba w koncu cos z tym zrobic. To tyle ode mnie.
PS Odnosnie ankiety - wzialem w niej udzial i wyobrazcie sobie ze sie pomylilem, zaznaczylem pierwsza od gory opcje i odpowiadaloby to mojej opinii gdyby bylo w niej slowko "nie", nie mam pojecia jak to sie stalo, nie mozna tego skorygowac. Tak wiec przepraszam ze te pomylke i wezcie to prosze pod uwage przy koncowej ocenie ankiety.