Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.02.2008, 19:50   #5737
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
a co tam bylo szalonego? jak sie okazalo gosc jezdzi lepiej niz policyjni fachowcy po specjalnym przygotowaniu....

dlaczego nie jechali ciagle na kogucie? widac dokladnie kiedy byl wlaczany .... a koles z bmw byl juz daleko z przodu ....

oczywiscie nie pochwalam kierowcy bmw, zeby nie bylo
Mam wątpliwości, czy w takiej sytuacji należało rozpoczynać pościg. Na nagraniu widać, jak jadą jednopasmową uliczką ponad 180 na godzinę. To zbyt duże zagrożenie dla innych uczestników drogi, aby coś takiego robić. Należało spróbować urządzić blokadę, odczytać rejestrację z nagrania, w ostateczności odpuścić, ale nie powodować dodatkowego niebezpieczeństwa. Moim zdaniem głupota i zbytnia pewność siebie - po stronie kierowcy BMW na pewno, ale także po stronie policji.

ps. Nie odtwarzał mi się żaden dźwięk, więc jeśli nagraniu towarzyszyły dialogi, to ich nie słyszałem.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post