Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.02.2008, 09:46   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
woda jak najbardziej ciepła. stosowanie wynalazków bym sobie darował, bo jeszcze zeżre latarkę

na działce znalazłem w szafce zapomnianą latarkę z rozpaćkanymi bateriami, co prawda dało się jakoś wyjąć, ale syfu ze środka pozbyłem się gorącą wodą (nie pamiętam czy użyłem jakiegoś płynu do mycia, ale możliwe) latarka działa do dzisiaj

Ostatnio zmieniany przez joujoujou : wczoraj o godz. 11:28
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post